Pohjalaisuutta savon seudulla

Mainos on valttia!

Hauskat pikkujoulut on vietetty ja juhlaan osallistui 21 jäsentä. Erittäin kannustavaa oli havaita, että uusia kasvoja oli joukosta peräti 28,5 %, siis 6 henkilöä! Mikäli tällainen kasvuvauhti saadaan pidettyä yllä, niin takavuosina ollut jäsenmäärä (yli 150 jäsentä) saavutetaan nopeasti.

Juhlissa käytiin läpi myös blogisivujemme sisältöä ja tästä ”mainospalasta” oli todellakin hyötyä. Seuraavana päivänä sivuillamme oli 223 avausta, mikä on uusi ennätys. Kaikkiaan sivuilla on niiden olemassaolon aikana ollut jo  lähes 800 avausta. Sivustolla on todellakin tarve!

Ymmärsin kokoontumisessa, että sain valtuudet toimia eräänlaisena päätoimittajana sivuilla. Kiitos luottamuksesta! Pidän siis huolta, että sivuja päivitetään säännöllisesti. Toivottavasti osamme myös kehittää sivustoa jäsenistömme ja myös yhdistyksemme ulkopuolisten viestintäkanavaksi. Luonnollisesti päivätyö ja muu touhu vie pääosan ajastani, mutta pyrin siihen, että sivut päivitetään kerran viikossa.

Nyt joulua odotellessa mieleen palaa erilaiset joulunviettoon liittyvät tavat ja perinteet. Pohjalaisen perinteen kartoittaminen ja ylläpitäminen on eräs yhdistyksemme tarkoitus. Olisiko mahdollista, että näiden sivujen avulla kartoittaisimme perinteisiä pohjalaisia tapoja? Olisi mukava lukea jäsenten lähettämiä pieniä tarinoita ja kertomuksia esim. joulun vietosta eri puollilla Pohjanmaata. Mielelläni lisäilisin niitä tänne, vaikka omaan ”laatikkoon”. Ensi hätään voitte laittaa tarinoita allekirjoittaneen sähköpostiin: sotmest@surffi.fi Myöhemmin postiosoite voi muuttua ja siitä tiedotetaan erikseen.

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA VUOTTA 2012 !

Reijo Lähteenmäki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: