Pohjalaisuutta savon seudulla

Toimintaa on ollu

HÄRMÄ – elokuvaa oli katsomassa kymmenen yhdistyksen jäsentä. Idea lähteä yhdessä katsomaan elokuva syntyi vuosikokouksessa ja ajankohta oli jo parin päivän kuluttua. Nopeasta aikataulusta huolimatta paikalla oli kiitettävä määrä osallistujia.

KARAOKE – illassa oli samoin lähes kymmenen jäsentä. ”Lauteilla” eli laulamassa kävi puolet mukana olleista. Paikalla ollut jäsenistö vieraili ahkerasti tanssilaattialla. Illassa oli myös yhteisvastuukeräys, jonka järjestelyissä oli mukana Jussi Alanen. Illan aikana suunniteltiin jatkoa karaoke-iltojen järjestämiseksi.

Kymmenkunta jäsentä käväisi myös Mikkelin Karjalaisten vieraina 22.3. Mikkelin seurakuntakeskuksessa. Tilaisuus aloitettiin reippaasti yhteisesti lauletulla Vaasan marssilla. Tervetulopuheen piti järjestävän seuran puheenjohtaja Aarne Pusa. Pohjalaisten puolesta porisi Jussi Alanen. Pohjalaisten osuutena ohjelmasta oli myös Reijo Lähteenmäen esitelmä ”Vitele – puhdas alue” projektin toteuttamisesta Laatokan Karjalassa. Arpajaisissa pohojalaaset onnistuivat kahmimaan melkoisen osan palkinnoista. Tilaisuus päättyi yhteisesisti laulettuun Karjalaisten lauluun. Tapaaminen oli varsin innostava ja jatkoa odotellaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: