Pohjalaisuutta savon seudulla

Kesä tuli

Mitä sä oikeen värkkäät siälä, kun et eres syämähän malta tulla?

On kai tullu värkättyä kaikelaista, kun en oo edes sivuja saanu kuntoon! Pitää moittia ittiänsä, kun on niin saamaton, ettei oo kerenny tekstiä lykätä sivuille. No, ainahan on vara parempaan! Korjataan juttu ja kirjoitetaan edes jotain!

Juhannusliekit, ei pääsiäisvalakiat

Ehkä syynä sivujen päivityksen laiminlyöntiin on työkiireet tai muu yleinen saamattomuus. Yksi syy on ollut myös viestiyhteyksien (tai sanotaanko osoitteiston) reistailu. Ehkä edellisessä blogijutussa ollut ilmoitus ei sattunut kovin hyvin erottumaan teksistä. 

Allekirjoittaneelle voi laittaa sähköistä postia osoitteeseen: sotmestreijo(at)gmail.com

Laittakaa tulemaan juttuja, lisäilen niitä sivuille jossain tahdissa.

 Kyll’ on kiva ku tuloo kesä ja kärpääsiä, niin ei köyhän tartte olla yksin.

Kesä tosiaan tuli ja toivotaan, että lämmintä kestäisi pisempäänkin. Tätä kirjoitettaessa sataa parin aurinkoisen päivän jälkeen. Käväisin kotopuolessa pystyttämässä turvekattoisen hirsilaavun ja työ kyllä sujui hyvin, kun ei ollut liikaa lämmintä. Aamulla 8 astetta ja iltapäivällä jopa 14 astetta. Hyvä, kun oli lämpöisen puolella, kylmän puolella olisi ollutkin jo kiusaa. Pari pitkää päivää siinä touhussa meni ja sitten ajoinkin kipin kapin Imatralle kesäteatteriin. Katsomossa istui pohjanmaalta kotoisin oleva nainen, joka vertaili viime joulun ja tämän juhannuksen sään lämpötilaa. Lapualla kuulemma oli jouluaattona + 6 astetta lämmintä ja juhannusaattona vastaava luku oli + 4 astetta.  Tasaista on kuin pohjanmaan lakeus!

Aholan kesäteatterin esittämä ”Poikamiehen pesäpuu” oli hauska näytelmä ja Aholan taika kesti – aurinkoinen poutasää helli katsojia ja näyttelijöitä. Eiköhän lähdetä porukalla katsomaan tämä esitys, olisi jotain toimintaa kesän aikana? Karaokejuttukin meni vähän pieleen, koska kaavailemamme laulupaikka muuttui rokkihenkiseksi paikaksi, jossa ei ole karaokea. No, kehitellään jotain muuta..

Kesäterveisin

Reijo Lähteenmäki

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: