Pohjalaisuutta savon seudulla

Jouluiset_kuvat_2007 135

Tässä on linkkinä MIKKELIN SEUDUN POHJALAISTEN TARINA (osa 2) MIKKELIN SEUDUN POHJALAISTEN TARINA
Tarina sai kantaesityksensä juhlissamme.

Pikkujouluihin osallistui 23 henkilöä, joten reilut puolet yhdistyksen jäsenmäärästä oli saapuvilla. Jospa tästä lähtee jäsenmäärän kasvu huimaan nousuun.

Varapuheenjohtaja Heli Joensuu palkittiin kunnialippiksellä pikkujouluissa 26.11.2014. Muutamia kuvia pikkujoulun juhlinnasta on nähtävissä kuvagalleriassa.

???????????????????????????????

 

 

 

 

SITTEN KATSELTAVAKSI VÄHÄN VANHEMPAA MATERIAALIA: Pääsiäisen vietosta lankalaunataina 2014 POHJANMAAN raja-alueelta on lisätty niinikään kuvagalleriaan.

Vuodenvaihteen lähestyessä on syytä jälleen tehdä pieni katsaus sivujemme käyntimääriin: Sivuilla on nyt reilut 9 500 avauskertaa. Edelleen suurin päivittäinen avausmäärä on edelleen sivujen julkaisuajalta; 223 avauskertaa/ päivä.

Päivittäin sivuilla vierailee keskimäärin 5 kävijää.  Joka päivä on joku käynyt sivuilla katsomassa jotain osiota. Jos määrä tuplaantuisi, niin ennen vuodenvaihdetta sivumme saavuttaisivat helposti 10 000 avauskerran rajapyykin. Ja se ei ole vähäinen määrä!

Eilen muutoin sivustoja katseli 12 henkilöä, joista 11 Suomesta ja 1 Yhdysvalloista. Silloin tällöin katselijoita on ollut Ruotsista, Saksasta, Hollannista..

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: