Pohjalaisuutta savon seudulla

Hyvää helmikuuta!

Puheenjohtaja Antti Tervasmäki oli mainostanut sivustoamme ja pikkujouluissa otettu valokuvakin oli löytänyt tiensä sanomalehteen Pohjanmaalla. Lapuan Sanomissa julkaistu juttu löytyy tästä  Juttu pikkujoulut 2014. Lehden sivu on myös kuvagalleriassa.

Selailin sivuston tilastoja ja kyllä jonkinlainen piikki sivujen avaustilastossa on lehtijutun ilmestymisen tienoilta. Avauksia oli 27.1 yhteensä 35 ja 28.1 kävijöitä oli 15. Yleensä vierailijoita on sivuilla 2 – 10 henkilöä päivittäin. Edellinen piikki oli 21.1, jolloin sivuilla kävi 44 vierailijaa. Viikon vitsit näyttävät olevan avatuimmat osiot. Mikäpä siinä, etsitään vitsejä ja kirjoitellaan niitä sivuille.. Toimittakaa kunnon pohojalaasia vitsejä minulle, niin kyllä niitä sivuille lykkään.

 

Karaokelaulu soi

 

 

 

Muistatteko tämän tempauksen muutaman vuoden takaa? Kyseessähän on YHTEISVASTUU – keräyksen tilaisuus ravintola Stopparissa. Olihan hieno ja kannustava tilaisuus! Stopparia ei enää ole, mutta Yhteisvastuu – keräys  on käynnissä. Olettehan mukana keräyksessä?

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: