Pohjalaisuutta savon seudulla

Taustakuva sivuilla

Puheenjohtaja Tervasmäki esitti hallituksen kokouksessa toivomuksen sivuston taustan uudistamisesta.

Tässä eräs versio, johon toivon sivuston käyttäjien ottavan kantaa. Huomatkaa, että kuva on koevedos, jossa on turhia viivoja ja muutakin korjattavaa.. Ensisilmäyksellä näyttäisi siltä, että kunnialippiksen teksti häipyy etualalla olevien valikkoruutujen taakse. Vaihdan kuvan kokoa muutaman päivän välein, joten ”pysykää kanavalla”

Olkaa hyvä ja ottakaa kantaa,  jotta voidaan tehdä yhdessä kunnon taustakuva.

jussipaita-0011.jpg

Tällainen on taustakuva josta olen kertonut.

 

 

 

 

001

Tällaiseksi sen muokkasin.

Kumpi on parempi??

 

 

 

Keväinen keli täällä ”Pohjanmaan portilla”, Ähtärin naapurissa, Keuruun Pihlajavedellä. Lämmintä + 3 astetta, vesi lorottaa räystäältä, taivas harmaa.

Reijo Lähteenmäki

Comments on: "Taustakuva sivuilla" (5)

 1. Kyllikki Kaaja said:

  Hei Reijo
  Mun miälestä molemmat on hyviä. Mutta ehkä se alempi, kun siinä näkyy lippis paremmin. Ja viiri, se on tärkiää, että viiri näkyy.

 2. Antti Tervasmäki said:

  Terves, Reijo
  Hyvää työtä oot teheny. Molemmat on hyviä, mutta ylempää pitääsin parempana. Siinä on vähän ilmavuutta enemmän, kun viiri ja kunnialippis ovat vähän erillään. Kyllä minä sain likkiksen tekstistä.
  Kattotahan tulooko muita kommentteja. Toivottavasti, niin voisit sitten esitellä uuden logomme vuosikokouksessa 6.3.2015 klo 18.00

 3. Jussi Nummela said:

  Terves värkkääjä
  Mitäpä jos lippis ja viiri olsivat vastakkaasis kulmis ja niiren välis keskellä lukis Mikkelin Seudun Pohjalaiset. Lippiksen valokuvan vois vaihtaa piirrettyhyn versioon. Siihen saisi sijootettua tokaasun niin,notta se näkyys kaikille. Se on tärkiää niinkun viirikin.

 4. Antti TErvasmäki said:

  Terves
  Oikiastaan kun oon kattelu usiampahan kertahan tuota Reijon logoa, niin sittenkin näyttääs parhaalta tuo Kyllikinkin kannattama versio, siis se alempi kuva. Reijohan on tällänny sitä jo meirän kotisivujen taustalle. Kattokaa tarkkahan. Mieleeni siitä tuloo ikään kuin mystinen pohojalaanen nouseva maailma pienen hämyn keskeltä. Siinä näkyy viiri ja tekstikin riittävän selevästi. NUmmelan Jussin kommentit on hyviä, mutta häviää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: