Pohjalaisuutta savon seudulla

Hallitus kokoontui

Pöytäkirja Mikkelin seudun Pohjalaisten HALLITUKSEN kokouksesta 19.10.2017 klo 16.30-17.10 Mikkelin Liikemiestenseuralla.

 

Läsnä: Ailo Ala-Vannesluoma, Juhani Nummela, Jukka Kankaanpää, Antti Tervasmäki sekä perustajajäsen Juhani Alanen ja asiantuntija Paavo Ollikainen.

Poissa: Heli Joensuu, Kyllikki Kaaja ja Arto Seppälä

1) Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2) Hyväksyttiin Ala-Vannesluoman toimittama Mikkelin ykköspalkinnon Standaarilasku ”Viiri+tanko+marmori” a’ 35 euroa yhteensä 350 euroa. Standaarit ovat puheenjohtajan hallussa.Lasku toimitetaan rahastonhoitajalle.

3) Päätettiin, että yhdistyksen standaari myönnetään kolmelle henkilölle pikkujoulussa 1.12.2017.

Alustavasti sovittu että kunniapuheenjohtaja Jussi Risku avustajineen jakaa standaarit. Standaarin saajista päättää hallitus. Kunnialippis jaetaan vuosittain ja siitä päättää puheenjohtaja.

4) Hyväksyttiin 1.12.2017 pidettävän Pikkujouluohjelma. Erityinen kiitos Eija Nummelalle, joka on tyylikkään ohjelman suunnitellut liitteineen.

Alanen toi terveiset että ylistarolaislähtöinen Tsekin suurlähettiläs rouva Mäkinen ei pääse puuropuhetta pitämään, mutta hallituksen iloksi puolisonsa maakuntajohtaja Pentti Mäkinen on lupautunut puheen pitäjäksi (n.10 min).

5) Päätetiin että pikkujouluohjelma lähetetään kirjeessa niille, joilla ei ole sähköpostia, muille sähköpostitse. Sihteeri Heli Joensuu huolehtii kutsujen lähettämisestä . Nummela toimittaa ohjelman sähköisesti Helille.

6) Ilmoittautumiset joko Nummelalle tai Tervasmäelle. Ilolla todettiin, että ilmoittautuneita on jo tähän mennessä 14. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 17.11.2017, mutta mitä pikimmin. Kyyhkylään ennakkovaraus tehtävä 23.11. mennessä. Tavoite on että vähintään 25-30 henkilöä osallistuu. Myös yhdistyksen jäsenten ystävät voivat osallistua ja muutoinkin pohjalaisuudesta kiinnostuneet.Yhdistyksellä maksavia jäseniä n.40.

Käykää kotisivuillamme, josta löytyy lisätietoja. Googlaa Mikkelin seudun pohjalaiset.

7) Yhdistyksen näytelmäkerho jäi harjoittelemaan kohtausta ”Jääkärikapteeni Matti Laurila ja Mäntsälä kapinan kukistuminen 1932”.

HUOM. Näytelmän KENRAALIHARJOITUS pidetään keskiviikkona 15.11.2017 klo 17.00 Kyyhkylän juhlahuoneistolla. KAIKKIEN NÄYTTELIJÖIDEN JA ASIANOSAISTEN OSALLISTUMINEN VÄLTTÄMÄTÖNTÄ.

Näytelmä ja tapahtumaa videoidaan laajempaa valtakunnallista levitystä varten. Syväojan Tapio avustajineen suunnittelee videointia ja sen toteutusta.

ILO OLLA POHOJALAANEN ja SUOMALAANEN ja miksei myös SAVOLAANENKIN

20.10.2017

Antti Tervasmäki

puheenjohtaja/sihteeri

Comments on: "Hallitus kokoontui" (2)

  1. Reijo Lähteenmäki said:

    Pöytäkirja on sivuilla, myös TOIMINTA -osiossa.

    • Reijo Lähteenmäki said:

      Niin.. pieni mainos: Kuvan osoittamia parkkikiekkoja oli taannoin Väittäismyynti Mikko Keskiseltä Tuurista. Pitää katsastaa, jos niitä on vielä tarjolla..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: