Pohjalaisuutta savon seudulla

Hyvää vuodenvaihdetta!

Mikkelin seudun Pohjalaiset toivottavat kaikille sivuillamme vieraileville (ja tottakai muillekkin): HYVÄÄ, RAUHALLISTA ja RENTOUTTAVAA VUODENVAIHDETTA!

Hyvää vuotta 2018!

 

 

 

 

Tässä vielä muistoksi pikkujoulun kuvia, puheenjohtaja Antti Tervasmäen kuvatekstein varustettuna.

 

Paavo Ollikainen (Kokkola) ja Antti Tervasmäki keskittyvät Vaasan marssiin, on tainnut sanat vähän unohtua.

Eija Nummela (Toholampi) on saanut juuri ansioistaan kunnialippiksen, jossa lukoo yhdistyksen vaatimaton motto ”en oo korvaamatoon, mutta paras mahrollinen”

 

 

Standaarien saajat, (kaikki vm. 1947) Ailo Ala-Vannesluoma (Alavus) Juhani Nummela (Lapua) ja Antti Tervasmäki (Lapua), Standaarien jakajat Juhani Alanen (Laihia) ja Kyllikki Kaaja (Laihia) ovat yhdistyksen perustajajäseniä (1983).Muuten, laihialaset on jäämässä lapualaasten alakyntehen, jos eivät paranna juoksuaan jäsenhankinnassa

Yleiskuvaa salista. Kuuntelevat puheenjohtaja A. Tervasmäkeä.

Eversti Laurila

 

Jääkärieversti Matti Laurilan (1895-1983) muotokuva on Kyyhkylän juhlasalissa. Laurila oli perustamassa 1924 Vapaussodan Invaliidien Liittoa ja toimi sen puheenjohtajana 1930-1982. Yhdistys omisti Kyyhkylän ja se toimi yhdistyksen päätoimipaikkana, kunnes yhdistys lakkautetiin 1987. Laurila on haudattu Lapuan sankarihautaan Lapuan jääkärien riviin.

 

Näyttelijät suosionosoitusten pauhussa Kosoola (Antti Tervasmäki) jääkärikenraali Wallenius (Juhani Nummela), ylioppilas Takaluoma (Paavo Ollikainen), Lahdensuon pehtoori (Ailo Ala-Vanneluoma) ja presidentti Svinhufvud (Juhani Alanen). Kaikkitietävä kertoja (Jukka Kankaanpää) oli jo keriinnyt lähteä tutkijakammioonsa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: