Pohjalaisuutta savon seudulla

Tilastoja vuodelta 2017

Kotisivut ehkä ovat nykyisessä hektisessä mediamylläkässä vanhentuneita. Facebook on palvelu, jota käytetään yleisesti myös eri yhdistysten tiedotus- ja viestintäkanavana. Näyttäisi kuitenkin siltä, että Mikkelin seudun Pohjalaisten blogityyppinen kotisivusto on saanut oman käyttäjäkuntansa. Sivuston ylläpitoa kannatta mielestäni siis jatkaa ja ehkä saadaan aikaan myös pientä kehitystä.

Vuonna 2017 oli sivustoillamme avauksia 4587 kpl ja vierailijoita oli yhteensä 2009 henkilöä. Jäätiin vähän vuoden 2016 käynneistä, jolloin avauksia oli 4856 kpl ja 4135 kävijää. Notkahdus ei ole suuri, ollaan kuitenkin saavutettu taso: yli 4 500 avausta ja yli 2 000 vierailijaa.

Seuraavasta linkistä voi lukea koko tilastokertomuksen.  Sivustojen_käyttö_2017

Terveiset myös Pohjanmaalta, hyvin siellä pärjätään. Käväisimme pikaisesti Seinäjoella ja tarkemmin Ylistarossa. Paluumatkalla Tuurin kyläkauppa jäi vain hyvin pikaiselle tarkistukselle.

IMGA0700

Lunta Seinäjoen seudulla on kyllä jonkin verran. Tiet oli suolattu Alavudelta alkaen aina Ylistaroon asti ja todennäköisesti jatkui myös Vaasaan.

Lumen määrä Alavudella oli arviolta noin 30 cm, Ähtärissä ehkä hivenen enemmän. Täällä Pihlajavedellä lunta on noin 50 cm, mikä johtunee siitä, että olemme korkeudella 200 metriä merenpinnasta. Tällä seudulla on lunta ollut aina muuta ympäröivää seutua enemmän.

Viikon vitsi – sivuilla on parille ensimmäiselle viikolle vitsi.

Tässäpä tärkeimmät.

Hyvää alkanutta vuotta!

Reijo Lähteenmäki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: