Pohjalaisuutta savon seudulla

Vuosikokous pidettiin

Mikkelin seudun Pohjalaisten vuosikokous pidetiin tiistaina 27.3.2018 alkaen klo 17.00 Tönölässä, Porrassalmenkatu 35 (keskussairaala).

Kokouksen alussa hankejohtaja Pirjo Syväoja esitteli Essotea ”Missä mennään”.

Kokouksessa käsiteltiin vuosikokouksen sääntömääräiset asiat. Yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja Antti Tervasmäki oli jo aiemmin ilmoittanut siirtyvänsä ”taiteelliseksi johtajaksi”. Niinpä uudeksi puheenjohtajaksi valittiin (asiaa valmistelleen työryhmän esityksen mukaisesti) Jukka Kankaanpää.

Puheenjohtajavaihdos

Huumorimiehiä tämä uusi puheenjohtajamme; Heti alkuun hän ilmoitti olevansa Lapualta kotoisin oleva Viinamäen mies, joka harrastaa sairaanhoitajan työtä Kyyhkylässä. Ilmoitti toki olevansa myös Koripalloliiton hommissa. Kiitospuheessaan totesi myös notta; –  vastaanotetahan lahajootuksia ja ”ameriikanserkut” vois testamentissaan muistaa yhyristystä.. Notta kyllä meillä talouspuoli kunnos on..

(Pitää todeta, että Viinamäki on eräs Mikkelin asuinalue.)

Sihteerin tehtävätkin menivät vaihtoon: Heli Joensuun tilalle valittiin Sari Saukkonen. Valintaan oli aloittava puheenjohtaja Jukka tyytyväinen; ”Saa pitää sihteeriä polovella, oikeen luvan perästä!” Lukijat voivat arvailla mistä tämä kommentti kertoo..

Pj Jukka ja siht Sari

ONNEA JA MENESTYSTÄ SARILLE JA JUKALLE TULEVIIN TEHTÄVIIN!

Kokouksessa käsitelty ja hyväksytty vuosikertomus on luettavissa seuraavasta linkistä     pohj_vuosikertomus_2017

Toiminnasta yleensä voitiin todeta, että merkittävin toimintamuoto on yhteydenpito jäsenistöön, joka on kirjattu tilikarttaan merkintänä JÄSENHUOLTO. Muu toiminta on yhdistyksen jäsenten omaehtoista toimintaa ja niinmuodoin myös heidän itsensä kustantamaa. Näin ollen yhdistyksen tilien kautta ei kyseinen toiminta näy.

Tilikartassa merkintä JÄSENHUOLTO pitää sisällään seuraavat prosentuaaliset osuudet

Muistamiset ja standaarit                59,38 % (kertaluontoinen hankinta)
Viestintä                                              29,88 % ( vuosittainen kulu)
Pankin palvelumaksut                      10,75 % ( vuosittainen kulu)

Jäsenmaksusta keskusteltiin ja todettiin, että on ensi vuonna tarvetta korottaa sitä. Keskustelussa totesivat mm. YLIVIESKALAISET, että he kyllä ovat valmiit maksamaan 20 euron jäsenmaksun..

Tuleva toiminta on pitkälti samanmuotoista, kun edellistenkin vuosien toiminta. Päätapahtumina ovat mm. teatteriretki sekä pikkujoulut. Toimintasuunnitelma lisätään aikanaan TOIMINTA – sivulle.

Kokouksen osanottajia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: