Pohjalaisuutta savon seudulla

Jäsenkirijettä pukkaa

JÄSENKIRJE 9.6.2018

Kesäinen tervehdys Mikkelin seudun pohjalaaset!

Jos joku ei oo huamannu nettisivuulta, notta hallitukses on tullu vähä muutoksia. Tervasmäen Antti praatas, notta vois luapua puheenjohtajuuresta. Onneksi Antti suastuu jatkamahan hallitukses. Vuosikokous valitti mut puheenjohtajaksi ja mun akan sihteeriksi.

Pirettihin hallituksen kokous 29.5. Mikkelin torikahavilas. Tässä jäsenkirjees kerrotahan vähän mitä mollahan suunniteltu. Ensimmäänen tapahtuma on kesällä perinteinen kesäteatteriretki, johon on yhyristetty käynti Sotilaskotihin munkkikaffeelle. Kesäteatteris menöö 506 ikkunaa, johona on lapualaasen Salon Heikin Miljoonasateelle tekemää musiikkia. Alla tarkemmat tiarot tapahtumasta.

Naisvuoren kesäteatteriin yhteinen retki 25.7. klo 14 näytökseen. Sihteeri varaa liput ja jokainen lunastaa lippunsa luukulta. Näytöksen jälkeen siirrytään munkkikahville (omakustanteinen) ja seurustelemaan Sotilaskotiin. Sitovat varaukset sihteerille 13.7. mennessä:

Sari Saukkonen, Mallastie 3, 50350 Norola

sari.saukkonen@gmail.com

045 6757139

Kun ilimat vähän jähtyy, niin ajateltihin järijestää muutaki aktiviteettiä torilla tai Mikkelipuistos. Ohojelmaeherootuksia otetahan vastahan. Eherotelkaa muutaki toimintaa, mitä voitaas järiestää ja tuara pohojalaasuutta näkyvihin Mikkelis. Piretähän tiätysti pikkujoulut, joista lisätiatoa myähemmin. Pääsiäisvalakiat oli onnistunu tapahtuma, jossa oli useampi sata osallistujaa. Valakioota ollahan suunnittelemas ensi pääsiääseksikin.

Meirän pitääs saara lisää jäseniä joukkohomma ja rahaakin, notta saataas kehitettyä tätä toimintaa vähän vilikkaammaksi. Tua meirän rahakirstun päällä istuva laihialaanen Kyllikki Kaaja tarttis vähä täyrennystä kirstuhun. Sitte meillä olis jotaki, mitä siltä keriätä. Nyt jokaanen jäsen laittaa hoksottimensa päälle ja miättii lähipiiristä pohojalaasia tuttavia tai niitä jolla on jotaki kytköksiä Pohojammaalle. Jos jollakin tutulla on virma tai muuta toimintaa Mikkelin ympäristös, vinkakkaa Sarille, niin mollahan yhteyres yhteistyästä. Yhteistyökumppanille tarjoamma ainakin näkyvyyttä flaiereis ja eri tapahtumien yhteyres.

Tässä on tiatoa EU-rirektiivin (GDPR) tietosuoja-asioosta. Nuasta kun pitää ilimootella nykyysin.

Jäsenrekisterin perusteena on tarve pitää kirjaa yhdistyksen jäsenten nimi- ja yhteystiedoista (nimi, osoite, sähköpostiosoite). Tiedot ovat rekisteröityjen itse antamia. Tietoja käytetään yhteydenpitoon, yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen sekä jäsenmaksujen seurantaan.

Yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitäjänä toimii yhdistyksen sihteeri. Rekisteritiedot säilytetään tietokoneella, joka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Yhdistyksen jäsen voi tarkistaa tai pyytää poistamaan rekisterissä olevat tietonsa ottamalla yhteyttä sähköpostilla sari.saukkonen@gmail.com tai kirjeitse Sari Saukkonen, Mallastie 3, 50350 Norola. Yhdistyksen rahastonhoitaja saa rekisteristä nimilistan pitääkseen kirjaa jäsenmaksuista.”

Hyvää kesää toivottelevat puheenjohtaja Jukka Kankaanpää (Lapualta) ja sihteeri Sari Saukkonen (Vaasasta).

Comments on: "Jäsenkirijettä pukkaa" (2)

 1. Tervasmäk iAntti said:

  KIitos uus puheenjohtaja JUkka Kankaapää.
  Ny pitää sanua, Reijo Lähteenmäki, kotisivujemme paras ylläpitäjä ja muut lukijat, notta tuli viälä koveempi ku minä puheenjohtaja Kankaanpään JUkasta vuorelle 2018 ja pitkäksi aikaa etehenpäin. Ainakin tuo murre on hallus ja rohkeus ja näkemys ja vielä vaasalaasen sihteerin Sari Saukkosen kans. Ei me turhaan yli-insinööri Jussi Nummelan kanssa suositellu ykkösvalinnan tekijälle, pres.Svinhuvfudille alias maakuntaneuvos Juhani Alaselle. Se menöö vaan pärrätes, niinkuin tuo päällepäsmäri JUkan ekapuheenjohtajan kirjootus osottaa. Tästä on hyvä lähtiä syksyhyn. Korostan kuitenkin tuota jäsenhankintaa ensijaaseksi , koska siitähän syntyy sitten ireat ja esiintymiset. Rahaahan on pienemmälläkin porukalla, kun kyse pohojalaasista.

 2. Reijo Lähteenmäki said:

  Kiitos kommentista Antti!
  Itsellä on ollut niin kovasti erilaista puuhaa, että sivustojen ylläpito on jäänyt vähäsen hunningolle. No, ainakin jäsenkirje on lisätty sivuille luettavaksi.
  Nyt otimme Annikin kanssa vähän ”lomaa” ja lähdimme Ylistaron poikien kanssa kiertämään itäistä Suomea.
  Kuten sanoit, hyvä on mennä eteenpäin, kun on ”uutta verta ohjaksissa”. Toivotaan, että löytyy hyviä ideoita erilaisten tapahtumien järjestämiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: