Pohjalaisuutta savon seudulla

Jäsenkirje 3/2019

MIKKELIN SEUDUN POHJALAISET https://mikkelinseudunpohjalaiset.wordpress.com Facebook: Mikkelin seudun pohjalaiset

Hyvä Mikkelin seudun pohjalainen!

Tervetuloa viettämään yhdessä kesäistä iltaa Koirakiven kesäteatteriin 11.7.2019 klo 18.00. Kesäteatterinäytöksenä on musikaali ”Kaksi kitaraa – Topi Sorsakosken tie Ähtäristä tähtiin”.

Varaamme alustavasti 15 lippua. Lipun hinta on tänä vuonna jäsenmaksun maksaneille 20 €. Myös muut kuin jäsenemme ovat tervetulleita mukaan. Heille lipun hinta on 25 €. Liput lunastetaan kesäteatterin portilta. Varaathan käteistä mukaan.

Järjestämme kimppakyytejä. Lähtö on Mikkelin torilta klo 16.45. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kyytitarpeesi.

Ilmoittautumiset 27.6. mennessä sihteerille sähköpostilla sari.saukkonen@gmail.com tai tekstiviestinä 045 6757 139.

Kesäisin terveisin

Sari ja Jukka

 

 

Kaksi kitaraa – Topi Sorsakosken tie Ähtäristä tähtiin

Musikaali

Käsikirjoitus Marianne Tikkanen Ohjaus Suvi Eskola Pääosassa Veikka Karjalainen Musiikki Kulman Kundit -livebändi

Suomalaisten suosikkiartistin, Topi Sorsakosken tarina on ainutlaatuinen matka isäukon tangopumpusta kansansuosion huipulle. Sattumien summa ja turnajaiset turkulaisella nakkikioskilla sinetöivät Sorsakosken nousun Agents -yhtyeen keulakuvaksi 1980-luvulla.

Topi Sorsakoski oli armoitettu huumorimies ja henkeen ja vereen suomalaisen lavakulttuurin puolestapuhuja. Kaksi kitaraa –musiikkinäytelmä on historiallisesti korrekti ja varsin hulvaton musiikkinäytelmä Pekka Tammilehdon tiestä Topi Sorsakoskeksi ja matkasta suomalaisen rautalankamusiikin kuninkaaksi.

Comments on: "Jäsenkirje 3/2019" (2)

  1. Reijo Lähteenmäki said:

    Täällä kotiseudullamme Topi Sorsakoski oli varsin tunnettu persoona. Useat kerrat hän esiintyi Haapamäen Veturipuistossa ja muissakin ”bilepaikoissa”. Topi (Pekka) oli kotoisin ja asui meistä katsoen noin 30 kilometrin etäisyydellä Ähtärissä..
    Oltiin muutoin viime viikolla kuuntelemassa Ähtärin mieslaulajia heidän kesäkonsertissaan ja osallistuttiin myös yhteislaulutilaisuuteen.

  2. Antti Tervasmäki said:

    hyvä kuulla, Reijo.Siellä Tapio Tammilehdon orkesteri, siis Topin isän orkesteri, kiersi. Hieno oli nähdä ja kokea Topi Sorsakosken lapsuusmaailmaa. Haapamäki, Suomen suurimpia risteysasemia, onko enää mitään jäljellä? Vähän niinkuin isänmaammekin häviää, kun olemattomat maailman virtaukset valloittaa. Hyvä että pidät meirän kotisivuja yllä.JUkka Kankaanpää ja Sari Saukkonen oivia yhdistyksemme uusia pomoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: