Pohjalaisuutta savon seudulla

Mikkelin meiningeissä

Pistäydyimme sunnuntaina 11.12 pikaisesti Mikkelissä paluumatkalla Kouvolasta. Paikallaan kaupunki tuntui olevan. Mikähän kumma se on, että eläkeläisellä on aina hoppu, eikä tunnu ehtivän juuri mihinkään! Yöpymään ei joutanut, koska piti joutua maanantaiaamuksi Pihlajaveden seurakuntatalolle pipareja pakkaamaan. Meillä kun on perinteenä antaa kaikille yli 70-vuotiaille Pihlajaveden alueen seurakuntalaisille joulupipareita pienenä muistamisena.

Pistäydyimme Mikkelissä kaupoilla ja mukaan tarttui mm. joulukinkku, vaikka kai sen olisi lähempääkin kotoa voinut hakea. No, tehty mikä tehty ja hankittu siis on! Sitten pistäydyimme EEPIN GRILLILLÄ aterioitsemassa, koskapa pitää yhteistyökumppania kannattaa. Siisti paikka ja nopea palvelu!

Laitisen Marjattaa kävimme myös tapaamassa pitkästä aikaa. On siinä tosi rautainen 90-vuotias rouva! Juttua riitti ja oli erittäin mukava jutella, mutta piti kiirehtiä vanhalle kasarmialueelle.

Siellä oli MAANPUOLUSTUSJÄRJESTÖJEN JOULUTULET. Olipa taas juhlava tilaisuus puheineen, hartaushetkineen ja lauluineen! Joulupukkikin tavattiin ja hänen kassistaan tarttui kouraan karkki poikineen.

Terveisin Annikki ja Reijo

Advertisement

Comments on: "Mikkelin meiningeissä" (1)

  1. Reijo Lähteenmäki said:

    Korjasin kirjoitusvirheen tekstissäni – eipä ole enää harataushetki, vaan ihan oikein hartaushetki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Avainsanapilvi

%d bloggaajaa tykkää tästä: